None

Young Agents Conference

 Click Through Info

Young Agents are a statewide network of insurance professionals striving for professional growth through educational achievement, leadership development, legislative involvement, consumer advocacy, and insurance career perpetuation.  Each year, the Young Agents hold an annual conference to provide industry professionals an opportunity to learn from industry leaders and themselves through seminars and networking at fun social functions.

View PDF - Conference Info 
​July 12-14, 2017
Purdue University
West Lafayette, Indiana

Register Now

HOTEL
To make reservations at Union Club Hotel:  (800) 320-6291 or https://union.purdue.edu/hotel - Ask for the IIAI rate of $99.00 (no code needed).


WEDNESDAY, JULY 12

​1:00 pm
​Welcome/Intro/Ice Breaker
​1:30 – 3:00 pm
​Designing and Tracking Your Customer Experience
Instructor: Kelly Donahue-Piro, Agency Performance Partners (1.5 hours CE Submitted)
​3:00 – 4:30 pm
​Smarketing: Sales Based Marketing
Instructor: Kelly Donahue-Piro, Agency Performance Partners (1.5 hours CE Submitted)
​6:30 pm
​Dinner and Networking Event – 308 Upper Level


THURSDAY, JULY 13

​8:30 am 
​Breakfast service continues through 10 am  
​9:00 – 10:00 am
​How Agents Can Form Better Working Relationships with Underwriters
Instructor: Kevin Wondra (1 hour CE Submitted)
​10:00 – 11:30 am
​Technology Q & A Panel 
Moderator: Trent Dailey (1.5 hours CE Submitted)

Panelists:

  • Rick Morgan – WAHVE
  • Keith Lewis – Vertafore
  • Sydney Roe – Trusted Choice
​11:30 am – 12:30 pm
​Enjoy a lunch buffet and use the free time to chat with attendees, check email, and return phone calls.
​12:30 – 3:30 pm
​Risk Management Walking Tour of Purdue's Ross-Ade Stadium and Mackey Arena
Instructor: Todd Davis (3 hours CE Submitted)
​4:00 – 6:00 pm
​Optional: Indoor Rock Climbing, Basketball, Workout Facilities, etc.
​6:30 – 10:00 pm
​Dinner and Networking Event – Lafayette Brewing Company


FRIDAY, JULY 15

​8:30 am
​Breakfast service continues through 10 am  
​9:00 – 11:00 am
​Agency Compliance & Raffle Frenzy
Instructors: Rick Pitts & Steve Duff (2 hours CE Submitted)

 


Sponsored by:

image

Sponsored by:

image

Committee.jpg